Lotus’dan, ürün ismi ve desen değişikliği

Lotus Professional enSure Compact Tuvalet Kağıdı’nın ismini ve desenini değiştirdi. Next Turn Compact adını alan enSure Compact tuvalet kağıdı bundan böyle nilüfer çiçeği deseniyle tüketiciye sunulacak.

Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel’in yüksek stoklama olanağı sunan enSure Compact tuvalet kağıdı isim ve desen değişikliğine gitti. Next Turn Compact adını alan ürün, artık damla motifi yerine nilüfer çiçeği deseniyle tüketiciye sunulacak.

Next Turn Compact tuvalet kağıdı, yüksek stoklama seviyesi ve daha az sıklıkta doldurma avantajı sunuyor. Ev dışı kullanıma yönelik işletmelerin tercihi olan Next Turn Compact tuvalet kağıdı, mihver borusuz rulolar sayesinde atık bulundurmuyor ve yüzde 65 daha az stoklama avantajı sağlıyor. Öte yandan, kapalı dispenser sistemi sayesinde kullanıcılara hijyen sağlarken, aynı zamanda çalmalara karşı koruyor. Next Turn Compact tuvalet kağıdının standart tuvalet kağıtlarından yaklaşık 10 kat fazla yaprak sayısı bulunuyor. Depolama yeri sıkıntısı olan işletmeler ile  sürekli dolum yapılması gereken ve eleman sıkıntısı çeken noktaların tüm beklentilerini karşılıyor.

İşletmelere daha hijyenik ortamlar sunan Next Turn Compact tuvalet kağıdı, yeni deseniyle kalite algısını artırarak kullanıcılarda farkındalık yaratıyor ve müşteri memnuniyetini garantiliyor. İşletmelerin, daha temiz ve şık bir ortam imajını destekleyen Next Turn Compact tuvalet kağıdı, Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel’in satış, bayi ve teknik destek ekibi ile yüksek hizmet kalitesi sunuyor.

 

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.