Daikin‘den yaz kampanyası

Türkiye distribütörlüğünü Bosch Termoteknik’in üstlendiği Japon klima şirketi Daikin, V serisi inverter klima için kampanya başlatan şirket uygun ödeme koşulları sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamada şöyle denildi: “Türkiye distribütörlüğünü Bosch Termoteknik’in üstlendiği Japon klima devi Daikin’in A sınıfından çok daha az elektrik tüketen, doğaya ve çevreye saygılı inverter klima seçenekleri ay sonunda gelen sürpriz faturalara son veriyor.  Odanın ihtiyacı kadar enerji harcayan Daikin’in V serisi inverter klimaları aile bütçesine katkı sağlarken ozon tüketme potansiyeli sıfır olan R410A gazı kullanım özelliğiyle çevreye zarar vermez.


Ayarlanan dereceye ulaşınca çalışmasını minimuma indiren doğa dostu Daikin’in V serisi inverter teknolojisi, bu teknolojiye sahip olmayan klasik tip split klimalara kıyasla yüzde 35 oranında enerji tasarrufu sağlıyor. Daikin V Serisi yaşam alanlarını soğuturken dünyayı ısıtmayan teknolojisi, sessiz çalışması ve evlerin şık dekorasyonuna uyum sağlayan modern tasarımıyla her mevsim evinizde dilediğiniz iklimi yaşatma sözü veriyor.

Daikin V Serisi İnverter klimalar, montaj sırası beklemeden, 12×155 TL’den başlayan fiyatlarla Bonus, Maximum, Card Finans kredi kartlarına 12 taksit,  World ile 6 ay taksit veya üç ay erteleme ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor. Stoklarla sınırlı olan Daikin klimaların montajı ve 5 metreye kadar bakır borulaması kampanya fiyatlarına dâhildir.

Daikin Inverter klima seçeneklerinden birine sahip olmak için 3 ayrı neden:

Daha verimli çalışma: %35 enerji tasarrufu sağlar

Hızlı soğutma: En kısa sürede kendinizi konforlu hissedebileceğiniz oda sıcaklığına ulaşır

Sabit performanslı çalışma: Ayarlanan sıcaklığa ulaşıldıktan sonra asgari salınımlarla bu sıcaklık sabit tutulur

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.