Panasonic, klimalarıyla da Türkiye’de

Panasonic, kişisel bakım ürünleri ve çamaşır makinelerinden sonra şimdi de klimalarıyla Türkiye’ye geliyor. Panasonic Türkiye’de 5 sene içerisinde klima sektöründeki ilk 3 Japon markasından biri olmayı hedefliyor. Panasonic’in akıllı ve çevre dostu klimaları sağladıkları tasarruf ve yüksek performanslarıyla Türkiye pazarında fark yaratmayı umuyor


Panasonic, farklı çeşitlerdeki klima ve ısıtma/soğutma sistemleriyle evlerin yanı sıra orta ve büyük ölçekteki binalarda ideal havanın yaratılması için etkin çözümler sunuyor.

Pazar payıyla Avrupa klima pazarında büyüklerden biri olan Panasonic, toplam 7 ARGE merkezi ve 9 fabrikası ve 7 milyon klima ve 15 milyon kompresör üretim kapasitesi ile Türkiye’de Mayıs-Ağustos ayları arasında artan yoğun klima talebini karşılayabilecek durumda.

Etherea serisine ait akıllı klimalar odadaki insan varlığını algılıyor!

Etherea serisine ait Eco Navi ve Eco Patrol hassas sensörleri sayesinde odadaki insan varlığını ve hareket seviyesini algılayıp sıcaklığı buna göre ayarlıyor. Kullanıcıyı odanın sıcaklığına göre klimayı sürekli açıp kapatmaktan kurtarıyor. Bu özelliği elektrik giderlerinde %30 oranına kadar tasarruf sağlıyor.

Büyük binalar için en tasarruflu seçenek: VRF Eco i serisi!

Geniş iç ve dış ünite model seçenekleri ve benzersiz teknolojik özellikleriyle Yeni VRF Eco i serisi, en zorlu tasarım koşullarına sahip ofisler ve büyük binalar için ideal. Özellikle enerji tasarrufu, kolay kurulum ve yüksek verimli performansı Yeni VRF Eco i serisini piyasadaki benzerlerinden ayırıyor.

 

Güç kaynağında problem mi yaşıyorsunuz?

Güç kaynağında sıkıntı yaşayan ticari binalar için Panasonic M Serisi Gazlı Isı Pompası geleneksel elektrikli VRF’ye mükemmel bir alternatif olarak öne çıkar. Doğal gaz ya da LPG ile çalışan sistem, sadece tek fazlı güç kaynağına ihtiyaç duyuyor. Binanın elektrik güç kaynağının IT server’ları, ticari soğutma, üretim ve aydınlatma gibi diğer önemli elektrik ihtiyaçları için kullanılmasına izin veriyor.

Piyasadaki en etkili Havadan Suya Isı Pompası: Aquarea!

Panasonic Aquarea Havadan Suya Isı Pompası düşük karbon salınımı ve enerji tasarrufu özellikleriyle piyasadaki en kapsamlı ve yüksek performanslı havadan suya ısı pompası olarak öne çıkıyor. -15 derecede bile etkili ısıtma ve sıcak su sağlıyor

Panasonic, Mono ve Multi Split serisi, Yarı ve tam ticari serileri, Eco I VRF Sistemi ve Aquarea Isı Pompaları olmak üzere farklı kategorideki ürünleriyle Türkiye pazarına giriyor.

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.