Chochili Amara ve Anemon otellerini portföyüne kattı

Türkiye’deki önemli terlik üreticileri arasında yer alan ve otellere terliğin yanı sıra buklet ve tekstil ürünleri veren Chochili, Amara ve Anemon otelleri ile anlaşma imzaladı. Yüzde 100 yerli sermayeli olan firmanın, günde 100 bin terlik üretme kapasitesine sahip olduğu belirtildi.

Türkiye’deki önemli terlik üreticileri arasında yer alan Chochili,  Amara ve Anemon otellerini de referanslarına kattı. İki otel grubuyla anlaşma imzalayan firma, referans listesini genişletmeyi hedefliyor.

Günde 100 bin terlik üretme kapasitesiyle sektör liderliğine oynadığını açıklayan Chochili yetkilileri, yatırımların büyütülmesini ve hizmet kalitesinin artırılmasını hedeflediklerini bildirdiler. Chochili’nin günde 100 bin adet üretim kapasitesi ile sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da en büyüğü olma yolunda ilerlediğini belirten yetkililer, firmanın ihracat rakamlarını da artırmayı planladıklarını kaydettiler.

Chochili’nin referansları arasında THY, TCDD, Vakko, Metro, TBMM Milli Saraylar, Novartis gibi kurumsal firmalar da bulunuyor.

 

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.