Isuzu, Şekerler Turizme yeni araçlarını teslim etti

Isuzu, NOVO LUX otobüslerle filosunu güçlendiren Şekerler Turizm’in satın aldığı 40 adet NOVO LUX aracını Isuzu Antalya Bayii Seyidoğlu Otomotiv’de yapılan törenle teslim etti. Teslim töreninde konuşan Anadolu Isuzu’nun Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay turizmin kalbi Antalya’da açık ara lider olduklarını söyledi.

Liderliği kimseye kaptırmayacaklarını söyleyen Fatih Tamay,  Seyidoğlu Otomotiv’in satış ve satış sonrası hizmetleriyle Türkiye’nin en büyük bayilerinden olduğunu vurguladı.  Satış ve Pazarlama Direktörü Tamay daha sonra şunları söyledi: “Seyidoğlu Otomotiv ile Antalya’da açık ara lideriz. Müşteri memnuniyeti ile Antalya’da mükemmel bir şekilde çalışmalar yapılıyor. “Biz Isuzu olarak hem Antalya’da hem de Türkiye’nin dört bir tarafında kusursuz hizmet ile çalışmalarımıza devam edeceğiz”.

Seçimlerin otobüs satışlarını artırmadığını ancak seçim sonunda bir istikrarsızlığın beklenmemesi nedeniyle yatırımcıların oldukça olumlu bir tavır içinde olduğunu da kaydeden Tamay: “Birçok firma filolarını kurmak, büyük bir kısmı da yenilemek için bekliyor. Önümüzdeki aylarda yatırımların gerçekleşmesini bekliyoruz” diyerek konuşmasına son verdi.

 

“Önceki alımlardan edindiğimiz tecrübe ile Novo Lux otobüslerden çok memnun kaldık” diyen Şekerler Turizm Ortağı Mustafa Atan filomuza kattığımız 40 Novo Lux ile yetinmeyeceğiz.”dedi. “Kaliteli, konforlu ve işletmeye uygun olmasının yanı sıra satış sonrası hizmetleri ile de tercihimizi Novo Lux otobüslerden yana kullanarak, Şekerler Turizm filosunu güçlendirmeye devam edeceğiz.”dedi

Seyidoğlu Otomotiv’de düzenlenen teslim törenine; Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Anadolu Isuzu Satış Müdürü Efe Yazıcı, Anadolu Isuzu Pazarlama Müdürü Dilek Dönmez, Seyidoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Üyeleri Esat Göyük, Ali Göyük, Yusuf Göyük ve Şekerler Turizm ortakları Mustafa Atan ile Mustafa Şeker katıldı.

 

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.