En yenilikçi LED Armatür Ödülü Philips StyliD Compact Power’in oldu

Aydınlatma sektörünün markalarından Philips, 7.Uluslararası Aydınlatma Fuarı, İstanbulLight’da, StyliD Compact Power ile en yenilikçi LED’li armatür kategorisinde ödül kazandı.

Enerji verimli LED ürünleri ile yaşamın her alanını aydınlatan Philips, 14-17 Nisan 2011 tarihlerinde CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen İstanbulLight 7.Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı kapsamında, “StyliD Compact Power” ürünü ile en yenilikçi LED armatürü ödülünü aldı.

Ödül töreninde, Philips adına bu ödülü  almaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Philips Aydınlatma Türkiye Genel Müdürü Ülkem Kırımlı; “Global aydınlatma pazarının lider markası Philips, öncüsü olduğu LED aydınlatma teknolojisinde de her segmente yönelik LED’li çözümlerini üstün Philips kalitesiyle sektörün hizmetine sunmaktadır.Günümüzün en önemli trendlerinin başında gelen sürdürülebilirlik, tüm sektörlerde olduğu gibi aydınlatma sektöründe de etkilerini göstermekte olup; enerji verimliliği konusu son kullanıcıların en önemli tercih kriteri haline gelmiştir. LED teknolojisinin kullanımının yaygınlaşmasıyla  birlikte, Philips’in yeni nesil LED’li çözümleri içerisinde yeralan StyliD Compact Power; değişen paradigmalar sonucu gelişen talepleri  karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.” dedi.

Özellikle mağazacılık ve otelcilikte, vurgu aydınlatmasının tercih edildiği noktalarda; hızlı kurulumu, farklı renk seçenekleri ve yüksek enerji tasarrufu ile en etkili çözümlerden biri olan StyliD Compact Power; yarattığı yenilikçi farklılık ile ödüle hak kazandı.

Philips tarafından en son LED teknolojisi ile piyasaya sunulan StyliD Compact Power, 50 bin saate varan ömrü, düşük bakım maliyeti ve enerji tasarrufu avantajlarının  yanısıra; yüksek renk geriverimi ve özel gövde renk alternatifleri ile dikkat çekiyor.

Konvansiyonel çözümlü bir armatüre göre ortalama 3,5 yıl içinde kendisini amorti eden StyliD Compact Power; civa gibi maddeleri içermeyen LED teknolojisi ile çevreci bir ürün olarak pazardaki yerini alıyor.

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.