Protel, resort işletmelere özel Fidelio Suite8 Resort’ü hazırladı

Protel konaklama sektörüne yeni ürünü olan Fidelio Suite8 Resort’ü sundu. resort işletmeler ve tatil köyleri için özel olarak hazırlanan çözüm, güncel teknolojileri içeren gelişmiş özelliklerinin yanı sıra ihtiyaca göre özelleştirilebilen yapısıyla dikkat çekiyor.

Protel’in sektöründeki 22 yıllık tecrübesi ile sunulan Fidelio Suite8 Resort, veritabanında Oracle üzerinde çalışıyor ve geriye dönük olarak işlem yapılmasına hiçbir şekilde izin vermiyor.  Bu özelliğiyle son derece güvenli olan ürün; Ön Büro Yönetimi, Müşteri İlişkileri Yönetimi, Muhasebe-Cari Hesap Yönetimi ve Küp Raporlama gibi modüllerden oluşuyor. Fidelio Suite8 Resort’un tüm modüllerinin ortak veritabanı yapısını kullanması sayesinde, ürün her zaman en yüksek seviye performansla kullanılabiliyor.

Ürün resort işletmelerin kârlılık ve verimini artıracak

Dünya üzerindeki 200 binden fazla Fidelio kullanıcısının önerileriyle şekillenen Fidelio Suite8 Resort, üçüncü parti ürünlerle ve MICROS POS ürünleriyle kolay ve güçlü bir şekilde entegre olabiliyor.
Fidelio Suite8 Resort’un MICROS MultiBoard fonksiyonu, birden fazla konaklama tipini aynı anda satan veya her şey dahil sistemiyle çalışan resort işletmelerde ekstra-fiyata dahil harcamaların sistem tarafından yönetimini sağlıyor. Kullanıcılar tarafından gerçekleştirilen işlemlerin detaylı bir şekilde takip edilebilmesini destekleyen “Log” tutma özelliği, kredi kartı bilgilerinin gizliliğini sağlayan PCI standartlarına uyumlu gelişmiş güvenlik özellikleriyle Fidelio Suite8 Resort, sınıfındaki benzer ürünlerden ayrılıyor.

Yeni ürünün sosyal medya entegrayonu da bulunuyor

Yeni sürümle gelen Sosyal Medya Entegrasyonu, otellere yeni satış kanallarının yolunu açıyor. Facebook ve Twitter’ı oda satışı için ek bir kanal olarak kullanıcılarla buluşturan özellik, otel yönetim sisteminin içinden etkinlikleri ve promosyonları anlık olarak üyelerle paylaşma imkanı sunuyor.
Resort işletmelerin spesifik ihtiyaçlarına göre ek modüllerle geliştirilebilen Fidelio Suite8 Resort, tüm beklentileri eksiksiz olarak karşılıyor.
Yaklaşık 50 ülkede 3 binden fazla işletmenin tercihi olan Fidelio Suite8, Türkiye’de Protel’in 7 gün 24 saat profesyonel destek hizmeti güvencesi ile sunuldu.

 

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.