Türk şarapları Lufthansa’nın First Class’ında

Lufthansa yetkilileri, Türk şaraplarını tanıtan Wines of Turkey (WOT) ile anlaşma yaptı. Şirketin business ve first class bölümlerinde dört Türk şarabını sunulacak.

Türk şaraplarını yurtdışında tanıtmak için yoğun çalışmalar yapan Wines of Turkey (WOT), Doluca, Kavaklıdere, Kayra, Kocabağ, Pamukkale, Sevilen ve Vinkara’dan oluşan 7 üretici ile birlikte katıldığı, ProWein Fuarı’nda Luftansa aile anlaşma yaptı.

Wines of Turkey Direktörü Taner Öğütoğlu, aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Fuardaki en önemli gelişmenin Lufthansa yetkilileri tarafından dört Türk şarabının seçilmesi olduğunu söyleyen Öğütoğlu, sektörde yer alan herkesin el ele aynı amaç için çalıştığında Türk şarabının kısa sürede çok daha iyi yerlere taşınabileceğinin altını çizdi.

Öğütoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Aldığımız sonuçlara baktığımızda doğru işler yaptığımızı daha da iyi anlıyoruz. Şaraplarımızın kalitesi her geçen yıl daha da artacak ve böylece tüm dünyada kaliteyle anılır bir marka haline gelecek. Çalışmalarımıza da kaldığımız yerden devam edeceğiz. Son bir yılda Almanya ve Avusturya’dan iki büyük gazeteci grubunu Türkiye’ye davet ederek tadım aktiviteleri yaptık, üretim alanlarını ve bağları gezdirdik. Bu çabaların bu sonuçta büyük rolü oldu. İletişim konusunda başladığımız maraton bütün hızıyla sürecek. Önümüzdeki Mayıs ve Haziran aylarında da Londra ve Bordo’da yapılacak şarap fuarlarında önemli etkinlikler düzenleyeceğiz.  Umuyorum ki bu fuarlarda da başta yerli üzümlerimizden yaptığımız şaraplarımızla ortaya koyacağız.”

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.