İnoksan, Nevşehir Bölge Bayisini açtı

İnoksan, 30 yıllık tecrübesini ve uzmanlığını, Nevşehir’de açtığı yeni bayisiyle devam ettirdi.

Endüstriyel Mutfak Sektörünün Kutup Yıldızı İnoksan, Nevşehir Bölge Bayii’nin açılışını Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açtı.

 

Açılışta konuşan İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık “Endüstriyel mutfakta olması gereken ve ihtiyaç duyulan her türlü ekipman ve yardımcı malzemeyi, ayrıca çamaşırhane, medikal, açık büfe ve servis hatlarındaki uzmanlığımızı iş ortağımız Gold Endüstriyel Mutfak’la sunacağız. Bu bölgede bulunan hastanelere, okullara, üniversitelere, lokantalara ve işletmelere İnoksan kalitesi ve güvencesiyle hizmet vermek istiyoruz dedi.
Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, İnoksan gibi güçlü bir markanın halkımızla buluşmasından dolayı çok mutluyuz. Herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından mağazayı gezen davetliler ürünler hakkında detaylı bilgi alırken gerçekleştirilen kampanyadan da faydalandılar. İnoksan, 2011 yılında bayilik ağını daha da güçlendirerek büyümesini sürdürecek.

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.