İnter Cam 4 yeni ürünü pazara sundu

Turizm sektörüne cam ürünleri alanında hizmet veren İnter Cam son dönemde 4 yeni ürünü pazara sundu. Antalya merkezli şirket; KATLANIR CAM BALKON SİSTEMİ , KATLANIR CAM VİTRİN SİSTEMİ, FLEXI VİTRAY ve BOMBELİ CAM ürünlerini sektöre sunmaya devam ediyor.


KATLANIR CAM BALKON

İnter Cam’ın ürün portföyünde yer alan Katlanır Cam Sistemi, altta ve üstte kayıt olup 8mm temperli Şişe cam ile estetik ve konforu bir arada sunan modern bir sistemdir. Camların katlanarak aynı noktaya toplanabilme özelliği nedeni ile mevsimsel değişikliklere en iyi şekilde geçiş yapar. Bu sayede, mekanlar dan güzel hava şartlarında açık tutularak hiç kapatılmamış gibi yararlanılması sağlanır. İnter Cam, estetiğin dışında oldukça fonksiyonel özelliklere sahip olan katlanır cam sistemlerini kendi tesislerinde üretmektedir. Konutların ve işyerlerinin balkon , teras, çatı katı, iç mekan, kış bahçesi v.b. bölümlerinde uygulanır.
– Cam : 8mm temperli cam kullanılır.

– Cam yüksekliği : 3000 mm dir.

– Cam eni : Kapatılacak yere göre eşit olarak ölçülendirilmektedir. 400-700 mm olarak uygulama yapılmaktadır.

– Cam renk seçeneği: Şeffaf, füme, mavi, bronz, yeşildir.

– Profil: Alüminyum, et kalınlığı 3 mm oluklu sistemdir. Alüminyum kanat ve kasa profilleri paslanmaz mekanizma ve aksesuarlardan oluşmaktadır.

– Profil renk seçeneği: Standart; Beyaz, Eloksal (gri). Opsiyonel: Elektrostatik toz fırın boya ile istenilen renkte boyanmaktadır.

– Çalışan aksam : Her kanatta iki rulmanlı dört tekerlek, bulunmaktadır. Teker sistemi paslanmaya karşı pirinçtendir.

– Yalıtım : Cam aralarında şeffaf fitil, profil aralarında, alt ve üst bazalar arasında 1000’lik kıl fitiller kullanılmaktadır. Profillerin kenarlarında su girmemesi için çıkıntılar(damlacıklar) vardır. Sistemin çevresi antibakteriyel slikonla izole edilip dışarıdan gelebilecek yoğun yağmur toz rüzgar vs. gibi etkenler bu sayede engellenmiş olur.

– Kilit mekanizması : Alt ve üst olmak üzere açılım yerlerinden uygulanır.

-Garanti: Sistem ve sistem içerisinde kullanılan tüm ekipmanlar 2 (iki) yıl garantilidir. Garanti süreci ve sonrası teknik destek ekibimiz tarafından verilmektedir.

– Sistem imar mevzuatına uygundur.

 

KATLANIR CAM VİTRİN

İnter Cam’ın kendi tesislerinde ürettiği Askılı Sistem, 10 mm temperli Şişe cam ile üstten taşıyıcılı sistemi, altta kayıt oluşturmadan eşiksiz ve gerektiğinde pompalı kapı aksesuar ile iç ve dış mekana açılabilen 90 derecede stoplayan kapı ilaveli sistemdir. Cafe, teras, restaurant, veranda vb. mekanlarda çok amaçlı kullanılabilir. – Cam : 10 mm temperli şişecam kullanılır.

– Cam yüksekliği : 4000 mm dir.

– Cam eni : Kapatılacak yere göre eşit olarak ölçülendirilmektedir. 800-1100 mm olarak uygulama yapılmaktadır.

– Profil : Et kalınlığı 10 mm olup elektrostatik toz fırın boya ile istenilen renk elde edilebilmektedir.

– Çalışan aksam : Her kanatta 2 adet tekerlek olup 4 rulmanla yön verebilmektedir ve gövdesi çeliktir.

– Yalıtım : Cam aralarında şeffaf fitil alt ve üst profiller arasında 1000’lik kıl fitiller kullanılmaktadır. Sistemin çevresi antibakteriyel slikonla izole edilip dışarıdan gelebilecek olan yağmur, toz, rüzgar vs. gibi etkenler bu sayede engellenmiş olur.

– Kilit : Her kanat birbirinden bağımsız olarak kilitlenebilmektedir.

– Garanti: Sistem ve sistem içerisinde kullanılan tüm ekipmanlar 2 (iki) yıl garantilidir. Garanti süreci ve sonrası teknik destek ekibimiz tarafından verilmektedir.

FLEXI VITRAY

Flexi Vitray – Vitray Görünümlü Dekorlama Bilgisayar ortamında tasarlanmış ölçülendirilmiş desenlerin, istenen yüzeyler (cam – ahşap – seramik – granit – mermer – pleksiglas) üzerine CNC teknolojisiyle kontur çekildikten sonra ,içlerini özel boyalar ile renklendirip vitray görünümünün sağlanması tekniğidir.

AVANTAJLARI

– Kullanılan ortam da şık görünüm sağlar,

– Vitraya göre daha kısa sürede teslim edilir,

– Dış cephelerde her türlü dış etkiye karşı dayanıklıdır,

– Cam dışında diğer yüzeylerde de vitray etkisi sağlar,

– Kullanım alanı geniştir.

 

BOMBELİ CAM

Bombeli Cam : Her türlü kalınlıkta düz camın ısı yardımıyla bükülmüş halidir. Bombeli Cam, Bombeli Isıcam, Bombeli Lamine Cam, Bombeli Renkli Lamine Cam, Bombeli Düz Lamine Yapı Camı(Güvenlik Camı) alternatifleri mevcuttur. Bombeli Isıcam : Her iki camı da bombeli olan Bombeli Isıcam,ısı kayıplarını tek cama göre %50 azaltır,yakıt giderlerinden tasarruf sağlar. Bombeli Lamine Cam : Herhangi bir kalınlıktaki bükülmüş iki camın birbirine pvb yardımı ile yapıştırılarak kırıldığın da dağılmasını ve çevre unsurlarına zarar vermesini önlemektedir. Bombeli Renkli Lamine Cam : Herhangi bir kalınlıktaki bükülmüş iki camın birbirine istenilen renk katılarak pvc yardımıyla yapıştırılmasıdır. Bombeli Düz Lamine Yapı Camı(Güvenlik Camı) : Üç veya Daha fazla camın pvb yardımıyla yapıştırılarak kırılma unsurunun minimize edilmesidir.

Bombeli Cam Fırın Ölçüleri :

Uzunluk : 3000mm

En : 1500mm

Yükseklik : 500mm

Fırın Özellikleri

Standart 4 mm – 15 mm camlar kıvrılır.

İsteğe bağlı olarak özel üretim yapılabilir.

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.