Otellerin % 80’inde Intema ürünleri var

Intema Ege Bölge Müdürlüğü Uzman Satış Sorumlusu Hüseyin Şanlı, “Intema pazarlama şirketi olarak Eczacıbaşı’nın Vitra ve Artema markalarını pazarlıyoruz. Türkiye’de otellerin yaklaşık yüzde 80’inde ürünlerimiz kullanılmaktadır.”dedi
Şanlı, Resort Dergisi’nin Venosa Beach Hotel özel ekine yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bir Eczacıbaşı şirketi olan Intema olarak, yurtiçi ve yurtdışındaki zincir oteller, şehir otelleri ve tatil köylerine seramik, vitrifiye, armatür, SPA, dış cephe kaplama, havuz seramiği, mantolama ve seramik yapıştırıcıları konusunda hizmet veriyoruz. Turizm sektörü içerisinde Intema’nın payı % 12’dir. Intema pazarlama şirketi olarak Eczacıbaşı’nın Vitra ve Artema markalarını pazarlıyoruz. Türkiye’de otellerin yaklaşık yüzde 80’inde ürünlerimiz kullanılmaktadır.

Turizm sektörü bizim açımızdan önemli bir sektör. Otellere ürün seçimi de kendine özgü bazı kriterleri içeriyor. Otelde konaklayacak olan müşterilere en iyi hizmeti vermeye çalışan yatırımcıların, müşteri şikayetlerine maruz kalmamaları adına uygun ürünleri kullanmaları gerekir. Örneğin havuz başı seramiklerinin veya odadaki ıslak zeminlerin kaymazlık değerlerinin yüksek olması, müşterilerin kaza ihtimallerini düşürür. Bu tarz kazalar yaşanmaması adına mimari destek vererek uygun ürünlerin tercih edilmesini sağlamak, daha çok hizmet verilmesini gerektiriyor. Ancak farklı müşterilerin Vitra-Artema markalı ürünleri kullanıp memnun kalmaları da marka imajı adına çok önemli.”

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.