Talya Bilişim, yeni ürünü Talya Kimlik–Pasaport Okur’u Venosa Beach’te uyguladı

Talya Bilişim’den Nilüfer Durukal, “Bir süredir üzerinde çalıştığımız ve geçtiğimiz günlerde test sürecini tamamlayan yeni ürünümüz Talya Kimlik – Pasaport Okur ilk defa Venosa Beach Resort ‘ta uygulamaya alındı”dedi.

Durukal açıklamasında şunları söyledi: “Talya Kimlik – Pasaport Okur ürünü, misafir kimliklerinin bir tarayıcı vasıtasıyla okunarak 2 saniye gibi kısa bir sürede yazılımdaki ilgili alanlara aktarılmasını sağlıyor. Bu sayede kimlik fotokopisi çekmek, hatalı girilen bilgiyi düzeltmek gibi işler ortadan kalktığı için ön bürodaki kayıt süresi kısalıyor.

Talya Bilişim, sektörde Elektra markasıyla tanınan otel yönetim yazılımının üretici firmasıdır. Windows ortamında geliştirilmiş ilk otel yazılımını ürettiğimiz 1996 yılından beri turizm sektöründe çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Yazılımlarımız, otellerdeki tüm operasyonel ve idari süreçleri elektronik ortamda takip edebilecek kapsamda 18 farklı modülden oluşuyor. Bu modüler yapı sayesinde her otelin ihtiyacına göre farklı çözümler sunabiliyoruz. Otellerimize yazılımla beraber bir çok donanımsal çözümü de sisteme entegre olarak kullandırıyoruz. Böylece otelin ön bürosundan muhasebesine, restoran ve barlarından Spa merkezine kadar tüm departmanları Elektra ile  yönetilebiliyor.

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.