Vira Yapı: Otel banyo aksesuarlarında özel tasarımlar öne çıkıyor

Otel banyo aksesuarlarında güçlü, dayanıklı ve stil yönünden öne çıkan ürünlerin yaygınlaşmaya başladığını belirten Vira Yapı’dan Nevzat Pehlivan, “Şimdi tabii modeller çoğaldı. Özel tasarımlar devreye girdi. Bu değişime paralel sürekli yenilik yapıyoruz, otellere yönelik 5 ürün serimiz, toplamda 13-14 ürün serimiz var1dedi.

Pelivan, Resort Dergisi’nin Venosa Beach Hotel özel ekine yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Geçen 25 yılda banyo aksesuarları anlamında otellerin tercih ve kullanımlarında da çok değişiklikler oldu. İlk başlarda otel banyo aksesuarları güçlü, zamana dayanıklı, standart, çok da stil yönünden öne çıkan aksesuarlar değillerdi. Şimdi tabii modeller çoğaldı. Özel tasarımlar devreye girdi. Hem özel tasarım, hem sağlam olan ürünler aranıyor artık. Biz de bu değişime uygun olarak kendimizi sürekli yeniliyoruz. Otellere yönelik 5 ürün serimiz var. Toplamda 13-14 ürün serimiz mevcut.”

Vira Yapı, 3 yıldır faaliyet gösteren bir şirket olmasına rağmen, özellikle Armim ve Armida markaları ile tanınan ve banyo aksesuarları alanında 25 yıllık bir deneyim ile alanında önde gelen firmalardan biri. Pehlivan, bugüne dek 400’ün üzerinde otel projesine ürün ve hizmet verdiklerini belirtti.

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.