Medistate Kavacık Hastanesi de Ar Dış Ticaret’i tercih etti

Nisan ayında Kavacık’ta resmi açılışı yapılan Medistate Kavacık Hastanesi de, birçok hastanede ürünleri başarıyla kullanılan Ar Dış Ticaret’i tercih etti. 17.000 m2’lik kapalı alan üzerine kurulu, 120 yatak kapasiteli hastanenin oda, koridor ve ofis duvarlarında, şirketin Türkiye temsilcisi olduğu Amerikan Versa ürünleri kullanıldı.

Otellere halı ve duvar kaplama ürünleri sağlayan Ar Dış Ticaret, turizm tesislerinin yanında hastanelere de ürün vermeye devam ediyor.  Nisan ayında İstanbul Kavacık’ta resmi açılışı yapılan Medistate Kavacık Hastanesi’ne de Türkiye temsilcisi olduğu Amerikan Versa ürünlerini veren Ar Dış Ticaret, bu ürünlerin uygulamasını da kendi deneyimli ekipleri ile gerçekleştirdi.

Ar Dış Ticaret’ten yapılan açıklamada şöyle denildi: “Çevre dostu ve doğaya hiçbir şekilde zarar vermeyen malzemelerin kullanıldığı bu projede, takriben 12.000 m2 duvar kağıdı uygulandı. Türkiye’de bir ilk olarak ‘Yeşil Hastane’ özelliği ile çevre dostu unvanını alan Medistate, aynı zamanda özel hastaneler arasında en büyük acil servise sahip hastane unvanını da aldı. Kavacık Medikal A.Ş.’yi ülkemiz sağlık dünyasına kazandırmış oldukları bu yeni hastane projesi için kutlar, kendilerine başarılar dileriz.”

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.