Yelken Hotels’in tesis sayısı üçe ulaştı

İşadamı Ufuk Baloğlu’nun sahip olduğu Yelken Hotels & Resorts’ün Bodrum’dan sonra Antalya’da 3’üncü oteli olan Yelken Blue Life Spa & Wellness Hotel açıldı.

Yelken Hotels & Resorts ile konaklama yatırımlarını artıran UFBA Turizm ve Nil İnş. Petrol A.Ş, 2007 yılında Yelken Spa & Wellness Resort Turgutreis ve 2009 yılında da Yelken Mandalinci Spa & Wellness Turgutreis ile 2 tesise ulaşmıştı. Şirket 2010 yılında da Yelken Blue Life Spa & Wellness Beldibi ile büyümeye devam etti.

Bodrum’dan sonra yeni otelin de genel müdürlüğünü yürüten Aytekin Atik konu ile ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Misafirleriyle  arasındaki ilişkiyi bir nevi dostluk olarak gören Yelken  Hotels & Resorts için misyon ve vizyon, her gün daha ileriye gitme hedefi için oluşturulmuştur. Kalite standartlarımız ve misafirlerimizin beklentileri dahilinde, özel  bir ortamda en iyi hizmeti sunmak, dünya  markası için öneminin bilinciyle hareket eden Yelken  Hotels & Resorts, gerek tesisleşme gerekse kaliteli insan gücüne yaptığı istikrarlı ve yenilikçi yatırımlara devam ederek kalitede süreklilik ve koşulsuz misafir memnuniyeti odağı doğrultusunda hareket etmektedir.”

 

 

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.