Nilüfer Turizm tüm araç filosunu yeniliyor

Geçen açılan Edirne, Kırklareli-Lüleburgaz, Aydın, Denizli, Burdur, Afyon, Bodrum hatlarıyla hinterlandını genişlen Nilüfer Turizm, şimdi de tüm araç filosunu 46 kişilik son model otomatik vites araçlarla donatıyor.


Açılan yeni hat ve seferler ile birlikte 2010 yılında yüzde 50 yolcu sayısı artışı gerçekleştirdiklerini belirten Nilüfer Turizm Genel Müdürü Metin Cevizci,  “2010 hem mevcut hatlarımızla hem de yeni hatlarımızla hizmet kalitemizi Türkiye’nin birçok iline taşıdığımız verimli bir yıl oldu. Bu yılın daha da verimli geçeceğini tahmin ediyorum. Doğru yatırımlar hesaplı adımlar sayesinde büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Tüm filoyu son model otomatik vites araçlarla değiştirdiklerini ifade eden Cevizci, “46 kişilik yolcu kapasitesi olan yeni araçlarımızda yolcularımız daha güvenli daha rahat nefes alabildikleri konforlu bir yolculuk yaşayacaklar. ‘Değişim Başladı’ sloganı ile duyurduğumuz bu dönüşüm, nisan ayı sonunda tamamlanacak. Lux Line kişiye özel koltukları şık, konforlu, güvenli yolculuğun standartlarını taşıyan son model araçlarıyla kurulmuş, Türkiye’de ilk kez başlattığı koltuk arkası ekran sistemi ile daha fazla kanal, film ve müzik seçeneği sunuyor. Bir diğer hizmetimiz ise radyo ve USB girişi. Yeni sistemdeki USB girişi ile yolcular arşivlerindeki her unsuru gözden geçirebiliyor, kendilerine özel ekran keyfini sürebiliyorlar” bilgisini verdi. Cevizci, bu yıl personellerine verdikleri profesyonel eğitimlere de devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.