EKS, Fitlinxx Gym Yönetim Sistemi’ni ilk kez JW Marriott Ankara’ya uyguladı

Otellere fitness çözümleri sunan EKS Dış Ticaret’ten Özgür Güngör, Fitlinxx Gym yönetim sistemi kurulumunu Ankara’da ilk kez  JW Marriott Ankara’da  uyguladıklarını söyledi.

Güngör açıklamasında şunları söyledi: “EKS Dış Ticaret olarak, global Fitness Endüstrisi’nin lokomatif markası Life Fitness başta olmak üzere, kendi segmentinde prestijli konumda bulunan Hammer Strength Ağırlık Cihazları, Peak Pilates Cihazları, Reebok Spor Aksesuarları, Pavigym Zemin Kaplamaları, Fitlinxx Gym Yönetim Sistemleri gibi önemli markaların Türkiye genel distribütörlüğü ve mümessilliklerini yöneterek yüzde 100 fitness çözümleri sunuyoruz.

Sektörün ilklerinden olarak 1989’dan beri yaptığımız prestijli projelerin verdiği birikim ve deneyimle müşterilerimize profesyonel fitness danışmanlığı hizmetini ücretsiz olarak sunuyoruz. 2D ve 3D yerleşimleri ve ekipman seçimleri gibi projelendirme hizmetlerinin yanı sıra, fitness alanının işletilmesinde dikkat edilmesi gerekenleri, tuzakları ve fırsatları yine müşterilerimizle paylaşıyoruz.
Turizm sektörü toplam faaliyet alanımız içinde ortalama yüzde 25’lik bir payla ikinci sırada geliyor. Bunun dışında hastanelerden sitelere, devlet kurumlarından askeri kuruluşlara kadar geniş bir portföye sahibiz.


JW Marriott Ankara Hotel, Fitlinxx Gym yönetim sistemi kurulumu yaptığımız Ankara’daki ilk, Türkiye’de de ikinci otel olma özelliğini taşıyor. Hem kullanıcıya, hem eğitmene, hem işletme yönetimine, hem de pazarlama ekibine faydalar sağladığı için genellikle seçkin spor kulüpleri tarafından tercih edilen bu sistemi, turizm sektörünün seçkin örneklerinden JW Marriott Ankara’ya da kazandırmaktan mutluyuz. Hangi sektör olursa olsun JW Marriott Ankara gibi prestijli, ne istediğini bilen ve iletişim kalitesi güçlü markalarla çalışmak bizim için her zaman avantaj. Böylelikle işbirliği içerisinde hedeflerimize daha kolay ulaşabilme şansı buluyoruz.”

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.