Schneider Electric’ten yeni tasarım: SEDNA

Schneider Electric yeni ürünü Sedna ile görünümde şıklı yaratırken, sağladığı enerji tasarrufu ile çevreye duyarlı bir ürünü pazara sundu. Şirketten yapılan açıklamada şöyle denildi: “Enerji yönetiminde uzman Schneider Electric, deneyimlerini anahtar ve priz ürün grubu SEDNA’da yaşatıyor.

SEDNA serisindeki uzaktan kumandalı dimmer sistemi, bulunduğunuz yerden ışığın şiddetini kontrol etme imkanı sunuyor. Farklı aydınlatma ampulü tipleri için çevirmeli veya basmalı olarak tasarlanan dimmerler gerçek anlamda elektrik enerjisi tasarrufu sağlıyor. Sedna dimmerler, benzer ürünlerden farklı olarak, ayarladığınız ışık şiddetine bağlı olarak aydınlatma armatürü üzerinden geçen akımı düşürerek, elektrik tasarrufunu, konfor ve enerji verimliliği ile bir arada sunuyor.

Sedna serisi estetik görünümü ve sağladığı konfor özelliklerinin yanında benzersiz montaj deneyimi yaşatırken, oldukça bozuk duvar koşullarında dahi sorunsuz çalışmayı garanti ediyor. Teleskopik anahtar mekanizması özelliği sayesinde 2-3 derecelik eksen bozukluklarında, montaj plakalarının hizalanması sorunlarında anahtar grupları ve komütatörler sorunsuz bir şekilde çalışırken aynı zamanda ürünün montajını yapan kişiye zaman kazandırıyor. Ürünün arka kısmında hem kablonun monte edileceği hızlı bağlantı noktaları, hem de ürünün montaj yönü işaretlenerek kullanıcılara sunuluyor. Bu sayede elektrik olmadan dahi, ürünün hangi yöne doğru çalışacağı ve montajın doğruluğu teyit edilebiliyor.

Sedna’nın tüm anahtar ve priz mekanizmaları güvenliği ön planda tutuyor. Ürünün alt mekanizmalarında dahi kontakların kapalı tipte olması sayesinde, elektrik kablolarının canlı uçları içeride kalarak, ürünün saç montaj plakaları dahil izolasyon sağlanıyor.

Çocukların güvenliği düşünülerek çocuk koruma özelliğinin standart olarak yer aldığı seride, paralel bağlantı uçları ve otomatik bağlantı özelliği hızlı ve güvenli bir kablolama imkanı sunuyor. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra, çerçeve yüksekliği sadece 0,8 cm olan SEDNA, 9 renk alternatifi ve beyaz&krem, renkli ve metalik modelleriyle de mekânın dekorasyonuna uygun bir stil yaratmanıza imkan veriyor”

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.