Elektromak, TOSHIBA 2010 “En İyi Kanal Yönetimi” Ödülü’nü aldı

Elektromak, 19-21 Mayıs tarihleri arasında, Endonezya Bali’de yapılan TOSHIBA Distribütörleri Toplantısında “En iyi Kanal Yönetimi” (Best Channel Management)  Ödülü’nü aldı.

TOSHIBA TEC tarafından düzenlenen ve 50’den fazla ülke distribütörünün katılım sağladığı toplantıda TOSHIBA TEC Genel Müdürü Hidetaki Nonami, önümüzdeki sürece ilişkin yeni yatırım ve ürün gamı projelerini tanıtırken, TOSHIBA Asya Pasifik Grubu Genel Müdürü Yoshida Minoru, 2010 yılına ait performans endekslerini anlatarak sağlanan üstün başarıdan dolayı tüm distribütörlere teşekkürlerini sundu.

 

TOSHIBA-TÜRKİYE / Elektromak,  geçen sene aldığı En İyi İş Büyümesi (Best Growth in Business) Sağlayan Distribütör Ödülünün ardından; bu yıl da En Değerli Bayi Ağı Oluşturma ve Yönetimi Ödülü’ne layık görüldü.

Dünya’daki en eski TOSHIBA distribütörü olma özelliğine sahip Elektromak, sürdürdüğü istikrarlı gelişim ve üstün performansı ile toplantıda Türkiye’yi bir kez daha başarı ile temsil etmiş oldu.

Elektromak,  bu büyük başarıyı 8-10 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Point Otel’de düzenleyeceği kutlama toplantısı platformunda bayileri ile de paylaşacak.

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.