Doubletree by Hilton Avanos Kapadokya’nın halıları Ar Dış Ticaret’ten

Portföyündeki çok sayıdaki otele Doubletree by Hilton Avanos Kapadokya’yı da ekleyen halı ve duvar kağıdında öncü firmalardan Ar Dış Ticaret, 126 odalık otele Kapadokya topoğrafyasına uygun halılar vererek uygulamasını yaptı.

Ar Dış Ticaret’ten yapılan açıklamada, “126 odalık otelde odaların zeminine Amerika’dan temsil ettiğimiz, Dünya’nın en büyük üreticisi Shaw Industries’in, Kapadokya topoğrafyasına uygun cut&loop tarzı 3500 m2 kadar özel tasarım halıları kullanıldı. Genel mahal ve koridorlar da ise Ottoman Halı ile olan işbirliğimiz doğrultusunda takriben 2000 m² özel tasarım axmister halılar tercih edildi” denildi.

Halı altı “underlay”leri ise İngiltere’den temsil ettikleri Interfloor ürünlerinden seçildiğini belirten Ar Dış Ticaret yetkilileri, bütün uygulama işlemlerinin Ar Dış Ticaret’in deneyimli ekipleri tarafından yapıldığını söylediler.

Açıklamanın devamında şöyle denildi: “Mimari grup Metex Design Ekibi’ne ve Sn. Sinan Kafadar’a ortak çalışmamızdan dolayı teşekkür eder, yatırımcı Ata İnşaat’ı ve nezdinde Sn. Mustafa Pilav’ı Türk Turizmi’ne katmış olduğu bu yeni otel için tebrik eder, Doubletree by Hilton Avanos Kapadokya Hotel’e bol kazançlar dileriz.”

 

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.