Polin RTM kaydırak üretimi ve yeni ürünlerle çıtayı yükseltti

Polin kurulduğu 1976 yılından bu yana kompozit ürünlerin üretiminde sektörü yönlendiren öncü firmalardan biri oldu. Şirket 75 ülkede 1500’ü aşkın başarılı su parkı projesi gerçekleştirdi.

2006 yılında kaydıraklarımızı uzay mekiği üretiminde kullanılan iki tarafı parlak yüzeyli ve pürüzsüz, daha mukavim ama daha hafif, görselliği mükemmel ürün elde etme gibi önemli avantajları olan RTM (Resin Transfer Molding) yöntemiyle üretime başlayan Polin, Böylece, bu üretim tekniğini kullanarak üretim yapan ilk ve tek Avrupalı su kaydırağı üreticisi oldu.

Polin, 3 bin mm genişliğinde Family Slides kaydırak grubunu,  Space Boat olarak adlandırdığı kase kaydıraklarını RTM yöntemiyle üretiyor. Ayrıca, Doğal Işık Efekti ve Özel Desen Efekti uygulamasını RTM kaydıraklara taşıdı. Bu teknikle üretimini yaptığını ürünleri “Magic Shine” olarak adlandırdı.

Polin Su Parkları ve Havuz Sistemleri A.Ş. yeni ürünü KING COBRA pazara sundu

KING COBRA, kendine has tasarım konfigürasyonu, ürünün kendi malzemesiyle sahip olduğu özel formu/teması, kompozit sektöründe öne çıkıyor. Ürünün en temel özelliği özel konfigürasyonu sayesinde 2 ayrı ama yan yana kaydırakta 2’şer kişilik botlarla başlayan kayma parkurunda kayanları virajlarla, dönüşlerle, açık ve kapalı bölümleriyle tam anlamıyla dairesel bir yarışa sokması. Bugüne dek botsuz virajlı kaydıraklar sektörün aşina olduğu kaydıraklardı. Oysa Polin, “KING COBRA” ile sektöre botlu, virajlı ve aynı zamanda yarış yapma olanağını sunan “KING COBRA” yı sundu.”

Polin’in duş ve fıskiye gamına bir yenisi daha eklendi. Aquaparklar ve havuzların vazgeçilmezi olan duş ve fıskiyeleri hem çocuklar hem de büyükler için daha da çekici bir hale getirmek için temalandırıldı. Ayrıca park ya da havuzunuzda konulacak alanın büyüklüğüne uygun olması için faklı boyutlarda şekillendirildi.

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.