Pulse Flow’a Innivative Technology sertifikası

Atlantik Makina A.Ş’nin Türkiye genel mümessilliğini yaptığı Milnor’un yeni Pulse Flow Teknoljisi, Alman Hohenstein tarafından 2010 yılının Innivative Technology sertifikasını almaya hak kazandı.

Milnor’un geleneksel True Top Transfer özelliği ile su akışında “sabit banyo” ve “ters akışlı banyo” özelliklerinin biraya toplandığı yeni bir proses teknolojisi olan Pulse-Flow teknolojisi ile yeni MILNOR CBW tünel sisteminde; Tünel etrafında ilave bir tank, filtre bulunmuyor. Su sarfiyatı düşük olduğundan; atık su, ısıtma ve deterjan giderleri daha düşük. Makine kapasitesi minimum %15-20 artıyor

Her bir yıkama çevrimin büyük bir kısmında “Pulse-Flow” ters akışı kesmekte ve sabit banyo uygulamaktadır. Böylelikle deterjanlar suyun ters akışı ile seyreltilmediğinden, sabit banyoda yoğunlaşarak işlerini en iyi şekilde yapmaktadır. Sonra; her bir çevrimin kalan kısa süresi boyunca yüksek hızda su ile ters akış yapılmakta ve bu sayede çok hızlı bir şekilde seyreltme işlemi (yani durulama) yapılmaktadır. Bu sayede daha az su kullanımı mümkün olmaktadır. Bunun anlamı modülleri ayrı bir durulama olarak ayırmaya gerek yoktur. Her bir modül hem yıkama hem durulama işlemi yapmaktadır. Bunun sonucu olarak da daha az modül sayısı ile daha fazla kapasite elde edilmektedir.
1993 yılından beri faaliyette olan Atlantik Makina A.Ş., Endüstriyel Çamaşırhane ve Kuru Temizleme tesislerinin projelendirilmesi ve satışı ile satış sonrası servis hizmetlerini veriyor.
Şirket, dünyanın önde gelen makine imalatçılarından MILNOR, LAPAUW, ADC, DANUBE, ILSA, SIDI, JUMAG, SANKOSHA ’nın Türkiye genel mümessili.

 

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.