Ar Dış Ticaret, The Green Park Pendik’te

Geçtiğimiz aylarda Pendik’te hizmete açılan, The Green Park Pendik Hotel & Convention Center, Ar Dış Ticaret’i tercih etti. 538 odalı otelin, oda duvarlarında Len-Tex ürünleri, genel mahal ve koridorlarda Muraspec duvar vinilleri kullanıldı

Şirketten yapılan açıklamada şöyle denildi: “538 odalı otelin, odalarının duvarlarında uzun zamandır temsil ettiğimiz Amerika’nın en büyük üreticilerinden Len-Tex ürünleri kullanılırken, genel mahal ve koridorlarda yine Amerika’dan temsil ettiğimiz LSI Versa ve Avrupa’nın en büyük üreticisi olan Muraspec duvar vinilleri olmak üzere toplamda 51.000 m² duvar kaplaması kullanılmıştır. Bütün uygulamalar Ar Dış Ticaret’in deneyimli ekipleri tarafından yapılmıştır.

Projenin mimari çalışmaları ve tasarımlarında büyük emeği bulunan Mimar Artun Orancı’ya katkılarından dolayı teşekkür eder, yatırımcı Sayın Adil Üstündağ ve yardımcıları Sayın Atilla Üstündağ ile Sayın Atilla Taştan’ı İstanbul ve Türk Turizmi’ne katmış oldukları bu yeni otel için tebrik eder, kendilerine başarılı çalışmalar dileriz”

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.