Ezinç’in yeni ürünü pazarda: DECOLINE RENKLİ RADYATÖRLER

Güneş enerjisi sistemleri, güneş kolektörleri, boyler, güneş pili ve panel radyatör üreten Ezinç yeni ürünü Decoline Renkli Radyatörleri pazara sundu. Ezinç tarafından üretilen yumuşak kavisli ve şık dizaynlı Decoline renkli radyatörler, iç mekanda farklılıklar yaratıyor.

Şirketten yapılan açıklamada şöyle denildi: “Renkli ve sempatik görüntüleri ile Decoline renkli radyatörler evlerde, ofislerde ve her türlü yaşam alanında renkli görüntüleri ile fark yaratmak isteyenlerin tercihi oluyor.

Ezinç tarafından üretilen yumuşak kavisli ve şık dizaynlı Decoline renkli radyatörler, iç mekanda sağladığı görsel farklılık ile ayrıntıda şıklığı yakalamak isteyenleri mutlu ediyor.

Havlupanları ve radyatörleri ile aksesuar görüntüsü veren, ortama sıcaklık katan Decoline serisi, alüminyum yapıları ve antikorozif kaplamaları sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. Decoline radyatörler kolay monte edilebilme özelliğiyle de kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor.

Ezinç Hakkında

1978 yılında Nurullah Ezinç tarafından Kayseri’de güneş enerjisi sistemleri kurulumuyla temelleri atılan ve 1983 yılında kurulan Ezinç A.Ş. 1994 yılında Türkiye’nin ilk güneş kolektörü ihracatını gerçekleştirdi. Yan kuruluşlarındakilerle birlikte 350 çalışanıyla hizmet veren ve 80 ülkeye ihracat yapan Ezinç, güneş kolektörleri, boyler, güneş pili ve panel radyatör üretmektedir.  Ayrıntılı bilgi için www.ezinc.com.tr adresi ziyaret edilebilir.
Bu yıl 3 milyonuncu metrekaresini üreten Ezinç, Sun&Wind Energy Dergisi’nin 56 ülkeyi kapsayan araştırmasında dünyanın 5. büyük güneş enerjisi şirketi seçildi. Yıllık üretim kapasitesi  400.000 m² kollektör ve 55.000 adet sıcak su tankı olan Ezinç, aldığı sertifikalarla da liderliğini kanıtlıyor.

 

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.