Neo-Neon Led aydınlatma ürünleriyle hizmete devam ediyor

Türkiye’deki birçok tesisin tadilat sürecine girdiği şu günlerde Neo-Neon, bu tesislerin aydınlatma ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Şirket, uzun kullanım garantisi vermenin yanı sıra enerji tasarrufu da sağlayan aydınlatma ürünleriyle otel, restoran ve mağazalara hizmet veriyor

Şirketten yapılan açıklamada şöyle denildi: “Son zamanlarda hızla yayılan LED ve LED’li aydınlatma teknikleri ile üretilen Neo-Neon armatürleri, özellikle tadilat sürecindeki otel, restoran ve mağazaların aydınlatmalarında vazgeçilmezler arasında yer alıyor.

Neo-Neon LED armatürlerin ekonomik ve estetik olmanın yanı sıra montaj kolaylığı da sunması kullanıcıların Neo-Neon LED armatürleri tercih etmelerinin en büyük sebepleri arasında yer alıyor.

Neo-Neon markalı duvar aplikleri, bahçe armatürleri, wallwasherlar, projektörler, spotlar, downlightlar ve LED lambalar tadilat sürecindeki firmalar tarafından en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.

Neo-Neon İle Bahçenize Renk Katın

Neo-Neon duvar aplikleri ve bahçe armatürleri aydınlatılacak mekanın belirginleştirilmesini ve ortaya çıkarılmasını sağlıyor. Genelde yürüme yolu, patika, park ve bahçelerin çim alanlarında kullanılan yere gömme armatürler ve bahçe armatürleriyle endirekt aydınlatma ve ışık oyunları yapılabiliyor. Ayrıca ışık gizlenip, bitki gruplarının gölgeleri birbiri üzerine düşürülerek gizemli ve çekici alanlar oluşturulabiliyor. Neo-Neon bahçe armatürleri özellikle yeni tasarlanmış bahçelerde bitkilerin ön plana çıkarılması için kullanılabiliyor.

Neo-Neon projektörler ise peyzaj aydınlatmalarında en sık kullanılan ürünler arasında yer alıyor. Ağaç ve bitkilerin boylarına, genişliklerine ve renklerine göre aydınlatma sağlayan Neo-Neon projektör aydınlatmaları, güçlü efektlerle bahçelerin ve çevrenin güzelleşmesine katkı sağlıyor. Ayrıca obje ve heykel aydınlatmalarında da kullanılan projektörlerle obje ve heykeller üzerinde ışık oyunları elde edilebiliyor.

İleri temel aydınlatma ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış Neo-Neon Wallwasherler ve LED Vision tüpler, dekoratif ve görsel tasarımların vazgeçilmez ürünleri olma özelliği taşıyor.  Neo- Neon Wallwasherlar duvarları boyamak için kullanılırken, LED Vision tüpler ise gizli aydınlatma efekti olarak endirekt ışıkla sıcak bir atmosfer oluşturulmasını ve animasyon uygulamalarıyla ortamı görsel şölene çevire biliyor.

Neo-Neon spot, downlight ve LED lambalar ise her ortamda kullanılabilen ürünler olmasıyla dikkat çekiyor. İşletmelerde, evlerde, iç ve dış mekanlarda kullanılmaya elverişli olan bu ürünler, ortam ısısını artırmaması, karbon salınımı olmaması ve en önemlisi de elektrik tasarrufunu en üst düzeyde tutması nedenleriyle tercih ediliyor.  Montaj kolaylığı ve uzun ömürlü olmaları da rahatlıkla kullanılmalarını sağlıyor.”

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.