Vertu cep telefonları concierge hizmeti veriyor

Elit kesim için tasarlanan Vertu cep telefonları, şehir otellerinde müşterilerin tesis dışındaki yeme, içme, eğlence ve alışveriş gibi mekânlar hakkında bilgi veren Concierge hizmetini müşterilerine sunuyor.

Türkiye pazarındaki yeni temsilcileri Şark Saatçilik’i tanıtmak adına The Edition İstanbul Otel’de düzenlenen etkinlikte konuşan Vertu yönetimi, cep telefonu kullanıcısı  müşterilerine concierge hizmetini 200 ülkede verdiklerini söyledi.

Vertu cep telefonları, tasarımında kullanılan mücevher ve altın gibi değerli madenlerden dolayı , elit kesim tarafından ‘şıklığı’  tamamlayan bir aksesuar olarak gibi görüldüğü belirtiliyor. Bu telefonlar, şimdi de tasarımlarının yanı sıra, özellikle sık seyahat eden kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda,  şehir bilgisi ve  concierge gibi hizmetleri de sunmaya başladı.

Vertu’nun Türkiye  Temsilcisi Şark Saatçilik Tepe Yöneticisi Mustafa Eliaçık, Vertu kullanıcılarının sık seyahat ettiklerini hatırlatarak şu bilgileri verdi:  “Müşterilerimize şık tasarımın yanı sıra, işlevsel yönü de ağır basan bir cep telefonu sunuyoruz. Müşterilerimize gerçek küresel dolaşımın (GPS) yanı sıra, dünyanın en ünlü restoranlarından yer ayırtmaktan bulundukları yere bağlı rehberliğe kadar geniş yelpazede hizmetler sunuyoruz.”

Yurtdışından gelen Vertu’nun teknik ekibi ise ekli  Vertu Concierge, Vertu City Brief ve Vertu Select gibi hizmetlerle cihazın bir telefonun ötesine geçtiğinin altını çizdi. Teknik ekip, Vertu Concierge ile yaşam tarzı yöneticilerinin  ihtiyaçlarını öğrenip, onlara gelecekte ihtiyaç duyabilecekleri tüm asistanlık hizmetleri sunduklarını söylediler.  Telefon satın alındığında Vertu Concierge hizmetinin bir yıl ücretsiz verildiği, daha sonrasında ise ücretlendileceği belirtiliyor.

Vertu City Brief ile kullanıcılara 200 şehir hakkında kısa ama işe yarar bilgiler verdiklerini belirten teknik ekip, bu bilgilerin hali hazırda İngilizce, Rusça, basitleştirilmiş Çince, Arapça, İtalyanca, Almanca, Fransızca ve Japonca dillerinde verildiğini, Türkçe’nin ise önümüzdeki dönemde ekleneceğini kaydettiler.

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.