Kütahya Seramik’ten Origitile Koleksiyonu

Seramik sektörünün öncü firmalarından Kütahya Seramik, yepyeni bir baskı stili ile sektöre bir yenilik daha sundu.  Dijital baskı teknolojisi ve Kütahya Seramik yaratıcılığını birleştiren Origitile Koleksiyonu’nda, desenler üzerindeki en küçük ayrıntılar karo üzerine uygulanabiliyor.

Şirketten yapılan açıklamada, “Karo yüzeyinin her noktasına baskı yapabilen bu teknoloji ile karolar daha gerçekçi ve daha estetik bir görünüme bürünüyor.

Origitile koleksiyonu, doğadaki her ayrıntıyı mekanlarınıza taşıyor. Kütahya Seramik, teknolojinin ve tasarımın en iyi sentezi olan bu koleksiyonunda büyük ebatlı karo üretimiyle farklılıkları yaratıyor.

Origitile, teknolojiye kazandırdığı doğal dokunuş kadar, farklı ebat ve renk  alternatifleriyle de dikkat çekiyor. Büyük ebatlarda üretilen ve polish özelliği ile granit parlaklığına sahip olan karolar, doğadaki temaların teknoloji ile birleşimini sunuyor. 60×60 ebatında pulpis, callacatta, odeon, montana ve majesty serileri,ile 100×50 ebatında zigana ve tayga serileri mekanlara zenginlik katıyor. Sırlı porselen özelliğe de sahip olan seriler, avmler, mağazalar ve iç mekan zeminleri için uygun”denildi

 

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.