Geze Türkiye, JW Marriott Ankara’da yeni ürünlerini kullandı

Konaklama tesislerine farklı tasarımlarda otomatik ve manuel kayar kapılar, cam aksesuarları, güvenlik sistemleri ve kapı kapatıcılar konusunda hizmet veren Geze GmbH Türkiye, JW Marriott Ankara’da Türkiye’de ilk kez kullandığı yeni ürünlerini uyguladı.

Geze GmbH Türkiye’den Halil İbrahim Ünal yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“JW Marriott Ankara Hotel’de otomatik dairesel cam cama giriş kapısı Slimdrive SCR GGS ve zemini kırmadan kullanılan cam kapı kapatıcı modelimiz Pendulo C, Türkiye’de ilk defa uygulanan en yenilikçi ürünlerimizden kullandık.

 

Başarıyla sonuçlandırdığımız JW Marriott Ankara Hotel’in yatırımcısı ve özellikle proje yöneticileri projeyle bizzat ilgilendiler. Kaba inşaatın başlangıcından son çivinin çakıldığı ana kadar tüm proje sürecinde bizlerle birlikte kullanılacak ürünlerin belirlenmesinde koordineli çalıştılar ve otel müşterilerine en mükemmel ürünü ve konforu sunmak amacıyla hiç tereddüt etmeden yüksek kalite ürünleri seçtiler. Özellikle  Mehmet Gümüş’ün engin deneyimlerinin sonucu vermiş olduğu kritik kararlar projeye büyük değer kattı.


Geze GmbH olarak ürünlerimizin ana hedef kitlelerinden birisini oteller ve tatil köyleri başta olmak üzere, turizm sektörüne yönelik faaliyet gösteren diğer tesisler oluşturuyor. Otellerin ana girişlerinde yer alan döner kapılardan başlayan, genel mekanlarda farklı tasarımdaki manuel ve otomatik kayar kapılar, cam aksesuarları, güvenlik sistemleri ve kapı kapatıcılarla devam eden, son olarak da oda ana giriş kapılarında kanat içerisine entegre edilen gizli kapatıcı Boxer ile son bulan sertifikalı, estetik ve yüksek güvenlikli ürün yelpazemizle turizm sektörüne 7/24 hizmet veriyoruz. Her ülkede lokal olarak takip edilen bu yatırımlar, Almanya merkezimizden yönetilen özel bir departman tarafından ayrıca takip ediliyor.”

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.