SAMET’ten En Yeni Akıllı Çekmece Sistemi SMART BOX

Beş kıtada toplam 90 ülkeye ihracat yapan, Türkiye mobilya aksesuarı sektörünün lider markası SAMET, en yeni çekmece sistemi SMART BOX’u geliştirdi. Yenilenen Smart Box çekmece sistemleri, eklenen pek çok teknolojik özelliği ile mobilyaları kusursuz hale getiriyor. Yaklaşık 120 kişiden oluşan SAMET AR-GE merkezinin geliştirdiği bu en yeni akıllı ray sistemi; yeni nesil ürün olarak adlandırılıyor.
Smart Box’ın yenilenen yapısı sayesinde çekmeceler çok daha sessiz çalışıyor, çok daha kolay monte ediliyor. Sarsmayan stabilizasyon sistemiyle, çok daha stabil işliyor. Smart Box çekmeceleri 40 ila 65 kg taşıma kapasitesine sahip olmanın yanı sıra yerinden çıkmasını önleyen sistem sayesinde çok daha güvenli bir kullanım sağlıyor. Yeni Smart Box’ta geliştirilen yeni fren sistemi ile çekmeceler hızla itilse bile çok yavaş kapanıyor. Birçok aksesuar seçeneğiyle düzenli ve verimli çekmece kullanımı sağlıyor.
SAMET, en yeni ürünü Smart Box çekmece sistemleriyle Türkiye’de ve ihracat yapılan 90 ülkede etkin kullanım sağlayıp, inovatif faaliyetleriyle global pazarlarda lider olmayı hedefliyor.

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.