Hafele, mühendislik hizmetleri için yeni şirket kurdu

Mobilya ve kapı aksesuarlarında dünyanın önde gelen şirketlerinden birisi olan Hafele, endüstriyel mobilya ve kapı üreticilerine dünya çapında hizmet verecek ‘Hafele Mühendislik Hizmetleri Şirketi’ni Köln Interzum Fuarı’nda tanıttı.

Almanya’da bulunan 4 üretim merkezine ek olarak Budapeşte’de satın aldığı yeni fabrikayla birlikte üretici kimliğini güçlendiren Hafele’nin kurduğu mühendislik şirketi, üreticilerin Ar-Ge ve Ür-Ge departmanlarının bir uzantısı olarak çalışacak, dünya çapında tüm yenilikleri takip ederek, üreticilerin hazırladıkları yeni tasarımları işlevsel hale getiren akılcı aksesuarlar geliştirecek.

Tüm dünyada Türkiye dahil 37 bölgesel merkezi ve 100’ün üzerinde satış ofisi bulunan Hafele’nin toplam satışının dörtte biri endüstriyel müşterileriyle olan işbirliklerinden geliyor. Hafele’nin dünya CEO’su Sibylle Thierer, yeni yapılanan Hafele Mühendislik Şirketi ile birlikte bu oranı geliştirmeyi hedeflediklerini ve endüstriyel üreticilerin ana iş ortağı olmaya devam etmek istediklerini belirtti.

Hafele’nin 88 yıllık geçmişi, dünya çapında sunacağı mühendislik hizmetiyle birleşince üreticilere artı değer katarak, bir sinerji elde edilebileceğini vurgulayan Thierer, kendi fabrikalarında ve ortak çalışılan üretim merkezlerinde üretilecek çözümlerin müşteriye özel ve benzeri olmayan ürünler olacağından, üreticilerin satışlarını da olumlu etkileyeceğini bildirdi.

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.