Philips, JW Marriott Ankara’ya yeni ürünü MediaSuite’yi sundu

Konaklama sektörüne TV çözümleri sağlayan Philips, JW Marriott Ankara projesinde bu alana yönelik son ürünü olan MediaSuite ile katıldı.

JW Marriott Ankara’da kullanılan Philips’in, konukların otel odası konforunda çevrimiçi eğlence ve bilgi dünyasına erişmesine olanak veren yeni bir internet bağlantılı TV’si ile ilgili olarak Philips Uluslararası Pazarlama Müdürü Wouter Staal yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu ürünü özel kılan şey, otelcilik sektörü için tasarlanmış olmasıdır.  Bu aynı zamamnda tamamen yenilikçi, günümüzün misafirlerinin ihtiyacı olan ve Türkiye’deki 3, 4 ve 5 yıldızlı otellerin ilgi odağı olacak bir üründür.

Marriott ile küresel ortaklık sözleşmemiz var ve bu yüzden TV’lerimizi dünyanın her yerinde bulunan Marriott otellerinde görmek mümkündür. Otel sahibi, JW Marriott markası ve yerel işletme ekibi ile olan yakın iş birliğimiz sayesinde, Ambilight TV’ler ile misafirlere eşi benzeri olmayan görüntü deneyimi sunuyoruz.

Konaklama sektörüne yönelik birçok ürünümüz var. Bu alana yönelik son yeniliğimiz, misafirlere yerel ve uluslararası haberler, sosyal medya ve otel uygulamalarından oluşan bir çevrimiçi uygulamalar dünyası sunan MediaSuite serisi oldu. Bu alanda uluslararası ve yerel otel zincirlerine hizmet veriyor ve dünyanın dört bir yanına ürün çözümleri sunuyoruz.”

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.