Arlight, JW Marriott’ta ilk kez uyguladığı aydınlatma sistemiyle tasarruf getirecek

20 yıldır aydınlatma sektöründe faaliyet gösteren, otellere hizmet veren Arlight, Ankara’da bulunan JW Marriott Ankara Hotel’de ilk kez uyguladığı otopark aydınlatma sistemiyle enerji tasarrufu sağlamayacak

Arlight’tan Mustafa Cemil Arlı açıklamasında şunları söyledi: “JW Marriott Ankara Hotel. JW Marriott Ankara Hotel projesinde, otelin otopark aydınlatması, özel iç mekân aydınlatmaları, kablo taşıma sistemleri satışını gerçekleştirdik. Otelin otoparkında kullandığımız aydınlatma sistemi sayesinde müşterimiz yüzde 35-40 oranında enerji tasarrufu sağlayacak. Böylece bu aydınlatma sistemini ilk kez bu otelde kullanmış olduk.

Arlight olarak otellerin iç mekan genel aydınlatmaları özel aydınlatmaları dış mekan aydınlatma armatürlerinin imalatını yapıyoruz. 1991 yılında kurulan firmamız, 2006 yılında ‘değişen görüşler’i doğrultusunda kendini yeniledi. 8800 metrekare kapalı alana ve 16200 metrekare açık alana sahip Ankara’daki fabrikamızda, aydınlatma arma­türü trendlerini belirliyoruz ve ürünlerimizi showrom’umuzda tüketicinin beğenisine sunuyoruz. Aydınlatma arma­türlerinden özel imalatlardan kablo taşıma sistemlerine ve acil aydınlatma ünitelerine kadar, tasarlayıp, ürettiğimiz her armatürü ve üniteyi, ‘mekanlara özel çözümler’ olarak görüyoruz.

Yurtiçi ve yurtdışında, hizmetlerini her geçen gün daha da genişleyen ürün yelpazemizle, teknolojiyi etkin bir şeklide kullanan ve onun hızıyla doğru orantılı bir tempoyla geliştiren firmamız, etkileri global olan yaklaşımları ha­yata geçiriyor.

Öte yandan tüm faaliyetlerimizde, dürüstlük ilkesinden taviz vermeden, sistemli ve profesyonel çalışarak, aldığımız işi zamanında, hatasız ve standartlara uygun teslim etmeyi, teda­rikçilerimizle bir bütün olarak, müşterilerimize, bizi rekabette farklı kılacak, üstün kaliteli bir hizmet sunmayı ve onların memnuniyetini her daim artırmayı hedefliyoruz.

 

Çalışanlarımızın eğitim düzeylerini sürekli yükseltmek ve ortak katılımları ile firma içi iletişim ve verimliliğimizi artırmak, Kalite Yönetim Sistemi şartlarına uymak ve sürekli geliştirmek, Ar-Ge’ye önem vererek, takip edip uyguladığımız yeniliklerle pazarda öncü olmak kalite politikamızın temel taşlarını oluşturuyor.”

This entry was posted in Genel. Bookmark the permalink.